PLUGG PLUGG PLUGG

Allt det här ska göras innan projektet v. 8:
[X] Inlämning av SO-hemtenta (G)
[X] SO-prov, franska revolutionen (VG/MVG)
[X] NO-läxförhör, ögats delar
[X] Inlämning av slöjdutvärdering
[X] Nationellt prov, svenska A
[X] Franska-läxförhör, oregelbundna verb 11-21
[X] Muntlig engelska-redovisning (förebered manus och powerpoint)
[X] Nationellt prov, svenska C
[X] Inlämning av NO-labbrapporter
[X] Franska-läxförhör, oregelbundna verb 1-21 + böjning i presens
[X] Inlämning av svenska-bokrapport
[X] NO-prov, ögat och örats delar 

Dessutom måste/ska/borde jag:
[  ] Öva på pianoläxan
[  ] Fixa leg
[  ] Ta foto till bilduppgiften
[X] Boka skidutrustning till Järvsö
[  ] Plugga låttexter till Showcase
[X] Planera min och Sofias fest

Gaah, jag döör... :( Som ni ser så kommer det inte bli så mycket bloggande på ett tag. Men vi hörs vecka 8 då ;)


Måndag

Fladdermussen, haha... ;)

Idag var jag i skolan as usual. På idrotten hade vi gymnastik, räck och ringar. Det gick sådär... :/ När jag kom hem åt jag mellis och kollade på första avsnittet av säsong 3 på OTH ;) Sen har jag fixat lite med mitt bankkort som äntligen har kommit så nu är det klart. Måste bara fixa leg också! Nu ska vi snart äta middag och sen ska jag verkligen plugga järnet på SO-hemtentan innan Bonde söker fru börjar klockan åtta :) Ha det så bra, kram!

Lördag

Hej hej!

Idag känner jag mig lite taggad på att blogga faktiskt! Den här veckan har det varit fullt med öppna hus, plugg och dans. I torsdags köpte jag två nya par skor! Och igår började showcase och det var riktigt kul faktiskt :) Vi började på en ny koreografi till "Another one bites the dust" och lärde oss lite sångtexter.

Idag var jag och Jossa och våra mammor på Klara Norras öppna hus. Det var en väldigt fin, men väldigt liten, skola! Sen åt vi lunch på tunnelbanan (mackor och Pago, haha) på väg till dansen där det först var ett föräldramöte med lite information och så och sen vanlig dans :) Jag och Jossa har gjort om vår dans nu och den äger!

Igår fyllde jag femton år också! Jag fick en väska från Charmante, pärlörhängen från Blomdahl, 1500 kronor, en bok, en stor papperstärning och skridskor, haha ;) De var från familjen, farmor och farfar och morfar, så tack så mycket till er, hihi <3 Eftersom det var dans igår så var jag ju inte hemma på kvällen så det blir födelsedagsmiddag och tårta och sånt ikväll istället. Ha en bra kväll :)

Puss <3

Snabbt inlägg.

Idag var jag i skolan. Jag blev klar med mitt nattlinne på syslöjden så det var ju skönt... Efter skolan gick jag hem, åt mellis och pluggade engelska. Sen åkte jag till stan och träffade mamma. Vi gick och köpte en ny foundation till mig, åt middag på Taco Bar och sen gick vi på Östra Reals öppna hus. Verkar som en jättebra skola, synd att den ligger så långt bort! Nu ska jag äta kvällsmat och kolla på Obamas tal. Sen blir det sängen. Puss <3

Helgen

Hej hej :)

I fredags hade vi tacokväll med konfavännerna hos Jossa. Det var mysigt <3 På lördagen var jag och Jossa på Thorildsplans gymnasium öppna hus. Vanlig skola typ, ganska tråkig... Sen åkte vi till dansen. Det var första gången för terminen så jag var helt stel och ovig, haha ;) Vi ändrade vår dans lite och så. Men jag kan inte vara med på nästa tävling för då ska vi till Trysil! Så himla typiskt :( På kvällen var jag, Julia, Elin och Sanna hos Rebecca. Vi åt thaimat och kollade på Wild Kids och P3 Guld-galan. Grattis Håkan! :) Vi tog massa flummkort och låg och snackade till halv fem... Respekt Mys <3 Nu är jag astrött och måste fixa artikel till SO:n imorgon.

Puss & kram <3


Tisdag

Har ingen som helst lust att blogga nowadays men jag gör väl det ändå... Idag var jag i skolan. På syslöjden gjorde jag och Julia nästan klart våra överdelar (t-shirt och nattlinne). Riktigt duktiga var vi! Efter skolan gick jag hem och åt mellis framför OTH. Det är bäst <3 Men nu ska jag snart käka middag, potatisbullar ;) Puss!

All I Ever Wanted



Wihi, den 17 mars kommer Kellys nya album All I Ever Wanted som då inte kommer heta Masquerade som jag trodde ;) Det var tydligen bara ett rykte men jag gillar det riktiga namnet med! Och hennes nya singel My Life Would Suck Without You kommer nu i januari, den nittonde tror jag :) Fett kul!

Fredag



Känns lite skumt med fredag redan (i min hjärna är det fortfarande tisdag) men jag klagar inte :) Idag hade vi boxning på idrotten, det var rätt kul fast jag började blöda... :/ Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med Pringles framför Let's Dance. Go Blondinbella!

Första skoldagen

Hej allihopa!

Förlåt att min blogg har varit så tråkig på sista tiden... jag vet inte, det känns inte så kul att blogga längre :/ Kanske för att vi inte har någon kamera som fungerar så att jag aldrig kan ladda in egna bilder! Mobilen tar ju så lång tid och bilderna blir inget bra... Idag har jag iaf varit i skolan. Vi hade mentor, musik, bild och engelska. Sen gick jag hem och kollade på film och nu sitter jag här. Snart blir det middag och sen ska jag sy ett iPod-fodral, hihi :) Måste också kolla upp alla öppna hus!

Puss & kram <3

Kat DeLuna



Jag bara älskar Kat DeLunas album 9 lives!
Lyssna på en av låtarna (In the end) genom att klicka på bilden :)

Tråkblogg.

Har inte så mycket att skriva om här, känner jag. Har haft två supermysiga dagar med tjejerna, åkt lite skridskor med la familla, drogat OTH och Gossip... And that's it, I guess. Puss! <3

Torsdag


Idag var jag, mamma och lillasyster i Vällingby.
Vi åkte in rätt tidigt så det var inte så mycket folk men tyvärr så hittade jag inte så mycket... :/ Men jag köpte ändå ett par rosa skor (till våren), ett par sockor, en BH och en Adidas-tröja :) Sen dess har jag typ kollat på One Tree Hill, haha...I början tyckte jag att det var lite segt och det hände inte så mycket men nu är det fett kul :) Och jag har börjat kolla på säsong 2 av Gossip nu också. Det är bra :) Men nu ska jag check out some blogs ;) Puss <3

090101



GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!

Nu är det nytt år igen, 2009 närmare bestämt... Jag känner mig förväntansfull inför det nya året och det finns så mycket som jag längtar efter som händer det här året! Födelsedag om bara några dagar nu, våren, dansuppvisningarna i maj, invigningen och Grönan med systrarna i juni, niornas bal och skolavslutningen! Sen ett helt underbart långt sommarlov... :) Och sen börjar gymnasiet! Det ska verkligen bli kul; ny skola, nya vänner och nya upplevelser förhoppningsvis! Hoppas att alla som läser det här får ett underbart år. Puss och kram <3