i live on the frozen surface of a fireball



Igår blev det först prommis med älskade Jossa på dagen och sen bio (Eclipse!) på kvällen med Bea. Den var g-r-y-m! Sen mötte vi upp Louise, som det var helt sjukt längesen jag träffade, och gick och åt middag på någon random halv irish/swedish restaurang. Åt en sallad som jag skulle kunna ha gjort bättre själv om man säger så. Mysig kväll i alla fall! Men idag är jag fortfarande sjuk (två veckor på måndag) så idag & ikväll ska jag bara vara hemma och bli frisk. Därför får vädret gärna fortsätta vara grått så det inte känns så fel att sitta här med en kopp té, tack.

and it never feels out of place



Gud vad det regnar, helt stört! Men lite mysigt ändå. Jag sitter i tajts och T-shirt, tittar igenom Malta-bilder och drömmer mig tillbaka. Har äntligen lyckats välja ut 200 stycken som ska upp på fejjan, sjukt svårt att välja. Bea var snäll och lärde mig några delar av dansen och till lunch blev det toast (den enda mat jag kan laga... ja, det är mat). Intressant, eller hur? Ikväll ska vi i alla fall på middag hos några och sen ska jag äntligen få träffa JULIA!

it's so clear to me, you're a lovekiller



Bästa gruppen, med Carro som inhoppare när jag var borta på SM ♥ Kände att den bilden passade bra eftersom jag faktiskt ska träffa sötaste Bea idag! Hon ska lära mig lite av formationsdansen så jag inte ligger lika långt efter sen när de riktiga träningarna börjar. Igår var jag hemma och totalchillade hela dagen, grymt skönt. Men nu ska jag hoppa in i duschen och städa undan lite. Ska försöka lägga upp de sista USA-bilderna senare idag också!

older than the trees, younger than the mountains

USA 2010 - del 3. Yosemite & Lone Pine





































Yosemite National Park - vattenfall - El Capitan - vacker natur - bilkörning i 100 fahrenheits värme - Lone Pine - poolbad - Wild West Movie rundtur. Och efter allt det här bar det vidare till LA, men bilderna därifrån och resten av västkusten kommer i nästa (sista!) del.

we're getting closer, this isn't over



Jag är tillbaka! Och jag har haft de mest underbara fantastiska bästa två veckorna någonsin. Jag är så glad att jag tog den här chansen och åkte på språkresa för det här har verkligen gett mig minnen och vänner för livet! Det har verkligen varit så himla kul :) Jag har solat, badat, fotat en del, ätit massa glass, druckit Fanta Lemon, ätit Pringles, hoppat från klippor, åkt minibuss, dansat, haft skumparty, myst på takterassen, lyssnat på musik och träffat så sjukt sköna människor! Men nu ska jag gå och sova i min älskade säng. FY FAN VAD SKÖNT!

deep down inside, we could be magical


'cause i'm gonna have a real good time



Hej. Idag blir det som sagt Allsång, jag och Rebecca ska köa megalänge (eller okej ganska länge i alla fall). Sen blir det hem, panikpacka det allra sista och sen drar jag till Malta imorgon med den sjukt snygga tjejen på bilden. Arlanda 04.35, asså jag typ ryser när jag hör det. Nu ska jag kolla av bloggar och facebook och ta en dush innan det bär av till East Street för att byta navelsmycke och sen vidare till Skansen!


shout now, jump and shout now



På flyget hem från USA fick jag fem miniparfymer från Dior. Så söta! Bra eftersom jag tröttnar så otroligt snabbt. Idag är vädret rätt molnigt (men ändå sjukt varmt!) så istället för att sola blir det till att vara inne och packa. Det är egentligen vad jag borde göra ändå så det är väl bra. Idag kommer Rebecca äntligen hem och jag ska få träffa Julia också! Gud vad jag har saknat de små bebisarna ♥ Imorgon ska jag köa hela dagen för att se Allsång, Daaarin ska vara med. Hoppas det blir sånt här väder, annars kommer vi D.Ö.


i've been yes and i've been oh hell no

USA 2010 - del 2. Oakland & San Fransisco & Lake Tahoe













































Efter New York tog vi flyget till San Fransisco och Kalifornien. Oakland (där Will & Wendy bodde) - San Fransisco - Pier 39 - Golden Gate Bridge - husbåtar - Lake Tahoe - båttur runt sjön, hann vi med. 43 bilder lyckades jag hålla ner det till den här gången!

i'm gonna leave the world outside





Här har ni två bilder där jag har börjat fixa lite som det ska se ut sen. Är helt kär i ljusstaken. Hoppas ni lägger märke till de ascoola korten på mina föräldrar också, haha. Idag har jag 1. solat 2. badat 3. packat. Och nu ska vi äta nån slags back up-midsommarmiddag med sill och potatis. Ikväll blir det att sitta framför datorn och fixa massa ny musik.

when everybody wants to be a cat



Tassa kom hem i natt, så vi fick äntligen pussa på henne igen efter tre veckor. Jag trodde hon skulle vara helt förvildad typ men hon har bara legat och sovit inomhus hela dagen (okej, och vart ute lite och nästan dödat en fågelunge). Så nu hoppas jag att intressesektionen på kattföreningen antecknade det. Annars har jag solat några timmar (men gud, det går ju knappt att vara ute för det är så varmt) och fixat med mitt rum. Ska nämligen göra om där så jag har börjat lite. Blir fint, har lite bilder ni kan få se tomorrow. Annars ska jag strax äta grekisk sallad, ta en dusch och träffa Jossa!

one hand in the air for the big city

USA 2010 - del 1. New York










































Empire State Building - båttur runt Manhattan - Starbucks - Broadway - Times Square - hotellet - St Patrick's Cathedral - Central Park - häst och vagn - Fifth Avenue - China Town - Little Italy - SoHo. Ungefär så. Och allting sammanfattat i endast 41 bilder. Ja, endast!

i’m just too far from where you are



I'm home!
Efter att ha flygit 14 timmar totalt och väntat 2 timmar på Newark kom vi äntligen hem imorse. Även fast vädret inte var så bra ibland har jag haft 3 grymt härliga veckor i USA. Jag har ätit sjukt mycket mat, shoppat massor, träffat våra snälla släktingar och tagit nästan 900 bilder. Så fort jag hinner ska jag lägga upp massor här på bloggen! Men nu ska jag stupa i säng, är dödstrött. Godnatt.