Spökrundan

Nu har jag och Sofia och Rebecca bestämt typ hela spökrundan, haha! Åh, det kommer bli så kul på lördag och alla småbarnen kommer bli så rädda att de kommer kissa på sig ;) Nä, men så här ska spökrundan gå till:

1. Vi ska ha två grupper, en för de små som inte är så jätteläskig och sen en för de lite äldre som är lite läskigare. Den lilla gruppen ska jag gå med och visa vägen och då ska jag vara mig själv men med den stora gruppen ska jag vara utklädd till häxa :P Gruppen träffas utanför skogen och sen går vi in! Oooo...

2. Nästan precis i början kommer de fram till en utklädd person som ligger under en filt och som är helt vit i ansiktet och svart runt ögonen. Den berättar en spökhistoria och säger att de måste hitta en nyckel och en kista. I kistan ligger ett brev från hans döda fru. Han själv kan inte gå för han har brytit benet ;)

3. Sen går alla vidare in i skogen och någon av oss kommer springa runt dem och prassla lite och lysa med en ficklampa ibland, så att de blir lite smårädda :P

4. Efter att vi gått en stund kommer man fram till ett ställe där det står ett bord med fyra lådor och där ska barnen stoppa in händerna. I en av lådorna ligger nyckeln till kistan. Sen säger jag att vi ska gå åt ena hållet men då kommer en av oss sitta i ett träd och kasta löv och skrika och kanske lysa med ficklampa ner på barnen, så dår vänder vi och springer åt andra hållet nerför en backe.

5. Då kommer vi fram till en stor gran och under granen står en vampyr som håller i en skylt där det står en mattegåta. Om barnen listar ut rätt tal får de ta kistan som vampyren håller i. Sen öppnar dem den och hittar brevet.

6. På vägen tillbaka kommer några av oss springa runt i skogen och låta lite igen och kanske lysa med ficklmaporna ibland.

7. Till slut kommer de fram till det första "spöket" igen och ger brevet till han som ligger där. Då säger han typ tack och så och så ger han barnen godis som pris för att de hjälpte honom att hitta brevet :)

Spännande va? ^^

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback