En sista kväll i maj...

Låter som en vacker visa av Håkan Hellström. Idag har jag varit hemma och blivit lite brunare ;) Jag har också pluggat och spelat lite piano. Jag har ätit lunch och middag. Och jag har spelat basket och hoppat studsmatta. Och jag har läst ut min älskade Harry Potter-bok. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Är det inte underbart? Imorgon blir det trettio grader. Ciao!

Rösta på David!

Alla som läser det här, SNÄLLA, rösta på David i finalen av Talang 2008. Han är så jävla grym och den största talangen sedan typ Mozart. Han är värsta underbarnet och hur gullig och begåvad som helst! Om det är någon som förtjänar att vinna så är det han.

Så snälla rösta på David, numret är: 099-402 03!

Det är sommar ute.



Sommarlåten 2008 <3

We get it on most every night
When that moon is big and bright
Its a supernatural delight
Everybodys dancing in the moonlight

Dancing in the moonlight
Everybodys feeling warm and bright
Its such a fine and natural sight
Everybodys dancing in the moonlight

Torsdag

Hej hej!

Vilken otroligt härlig dag det har varit idag! Sommaren är här nu, och det känns väldigt roligt :) Hoppas det fina vädret håller i sig nu i ungefär två månader eller mer... Idag har jag varit i skolan som vanligt. Vi hade mentor och fick våra Ung08-pass för i sommar. Roligt! Sen hade vi SO och då fortsatte vi att skriva på våra medeltidsarbeten. Jag ska göra klart mitt i helgen. Efter SO:n hade vi musik och då fick vi sjunga och spela en sång. Sen hade vi bild och då fick vi vara ute och skissa på våra akvarellmålningar. Jag ska måla en gren från ett syrénträd med lite blad och blommor och sånt :) Sen hade vi lunch och sen syslöjd. Jag började på min grytlapp som jag håller på att sticka och jag hann ganska långt faktiskt. Fast jag ska sticka rätt mycket hemma så jag hinner bli klar nästa vecka. Efter skolan gick jag hem och åt mellis och läste bloggar. Sen ritade jag min finskiss av min ficklampa, övade på pianot och åt middag. Sen åkte vi till pianot och det var fett kul :) Vi kommer äga på tisdag, tjejer! Och nu har jag precis gjort klart min arbetsbeskrivning av min ficklampa, vilket betyder att jag är klar med allt som har med ficklampan att göra! Jag ska lämna in det imorgon. Skönt att det är klart. Men nu ska jag chilla :P

Pussar & kramar

Min ficklampa!

Hej allihopa!



Jag är så glad :) Jag känner mig inte alls lika stressad som igår så ni behöver inte alls vara utan daglig uppdatering här på min blogg! Idag har jag gjort matteprovet och franskaläxan. Matteläxan har jag också lämnat in. Jag jobbade på rätt mycket på lektionerna så jag fick en del gjort redan där. Efter skolan gick jag hem och åt mellis. Sedan skrev jag min bokrapport om "Hjärtans fröjd" och min jämförelse mellan tre böcker. På fredag har vi inlämning av det och boksamtal, men det ska nog gå bra. Det är bara att babbla på lite, haha ;) Och det bästa av allt - efter middagen har jag gjort klart hela mitt arbete om ficklampans historia OCH jag och pappa har gjort klart min ficklampa! WOHO! Så nu är jag fett glad :) Tänkte hälla i mig en kopp té och gå och lägga mig tidigt för en gångs skull. Vi ses imorgon,

Kramar <3

Dålig bloggare

Hej hej!

Vill bara säga till alla här att den här veckan blir det inte så bra uppdatering på bloggen. Jag kommer inte heller hinna fixa designen/layouten på bloggen. Själv blir jag smått deprimerad när jag ser hur tråkig den är men jag hinner verkligen inte just nu. Jag har fett mycket plugg hela veckan, hela helgen och även en del nästa vecka. Då händer också massa roliga grejer med polarna m.m. så då kommer jag antagligen inte heller hinna blogga så mycket. Ska bara uppdatera er lite:

♥ Dansuppvisningen i Kunsträdgården med Jazz&Showen gick jättebra och det var väldigt roligt!
♥ Jag var på konfaträff idag och jag och Rebecca ska ha dubbeldop någon gång efter skolavslutningen :)
♥ På tisdag har vi pianouppvisning, lite småpanik här...
♥ Alla danser är slut för terminen nu :( Men en positiv (?) sak med det är iaf att jag hinner plugga mer nu!
♥ Ser fram emot 5-6 och 11 juni. Snart är det sommar, snart är det sommar...

Kramelikram <3

Tävlar om en plåtning


TÄVLA DU OCKSÅ!

Skulle tycka att det vär jättekul att bli plåtad någon gång i mitt liv :)
Hoppas på att vinna, det skulle bli första gången för mig att någonsin vinna en blogg-tävling! Puss och kram, skumbanan ;)

The Sims 2 Music Video



Se den riktiga videon här.

Visst är det bra gjort? Likt ju :)

Dansuppvisningar del 3/3


Jag gick upp vid tio och käkade frukost. Sen duschade jag och tvättade och blåste håret. Sen åt jag lunch och sminkade mig (allt utom ögonen). Efter det lockade mamma mitt hår i en timme ute på altanen :) Det blev fint! Klockan två promenerade jag hem till Rebecca, där Julia också var, och sen gick vi till tunnelbanan och mötte upp Elin <3 Sen åkte vi till Maxim och bytte om till scenkläderna. Sen var det dags för uppsjungning och efter det en repetition av finalen igen. Klockan fem var det dags för föreställning och vi satt beredda på balkongen. Jag hade ont i halsen och kände mig alldeles hes så jag åt halstabletter medan vi kollade på hela akt ett och nästan hela akt två. Sen var det dags för oss att gå ner...

Vi blev myggade och fick sändare och jag, Sanna och Julia hann precis in på scenen! Olivia fick sin sändare fort den här gången :) Sen körde vi igenom alla låtarna igen och det gick ganska bra! Jag gjorde bara två fel. Ett var på "Think" när vi skulle kasta upp konfetti i luften. Men jag missade det och glömde bort steget, haha XD Jaja, jag tror inte det syntes så mycket. Vi körde en liten kupp och alla sa: "yes, you do" på "One night only" haha ;) Det blev nog coolt... Min röst var inte direkt på topp (sjöng i falsett typ hela tiden ;P) men det blev nog bra ändå! Efter våra sånger så körde vi finalen: "Nu e det dags" igen och det gick riktigt bra :) Kul var det också. Sen gick ridåerna igen och årets sista maxim-föreställning var över :(

Jag, Elin, Rebecca och Julia gick och blev avmyggade och sen gick vi och lämnade presenten till Lottie och sa hejdå och så! Sen fick vi vänta på Pernilla i typ en halvtimme (vet ej om det var det, men det kändes som det!). Vi gav henne hennes present (samma som Lottie: té och ett doftljus) och sen sprang jag och bytte om. Vi gick ut och träffade alla som hade kollat. I mitt fall var det familjen: mamma, pappa och Lisa <3 Jag fick en jättefin ros av Elin och en rosa vacker ros av familjen. TACK SÅ MYCKET! Sen var det meningen att vi skulle på restaurang men det blev inget med det eftersom mamma var sjuk :( Så vi beställde hämtmat och åt hemma istället, gott det med :) Det var en helt underbar dag!

Dansuppvisningar del 2/3


Jag mötte upp Rebecca, Julia och Elin på tunnelbanan och sen åkte vi tillsammans till Karlaplan och Maxim <3 Vi kom dit lite tidigare så vi satt en stund och kollade på de som repade. Sen klockan halv två, tror jag, så hade vi uppsjungning. Efter det gick vi till ICA och handlade dricka och godis och sånt. Klockan kvart i tre hade vi scenrep med hela showcase-gruppen. Vi körde igenom alltihop två gånger och andra gången gick betydligt bättre än första :) Efter det var dags att sminka sig och göra sig i ordning inför föreställningen som började klockan 18.00. Men det blev väldigt bråttom så jag hann knappt locka håret... Men men, man kan ju inte hinna allt ;)

Vid halv sex ungefär fick vi gå upp och sätta oss på balkongen. Sen visades hela första akten och efter en tjugo minuters lång paus började också akt nummer 2. Vi var sista numret så när det närmade sig slutet gick vi ner för att bli myggade och så. Det blev typ panik för att Olivia inte hann få sin sändare, haha :S Men tillslut var alla uppe på scenen och vi körde våra fyra låtar: "Lulaby of Broadway",  "Fever", "Think" och "One Night Only". Det gick asbra och var superkul! När vi var klara gick jag och Julia och hämtade lilla barnet och så körde vi "Nu e det dags"! Skitkul :D Sen gick ridåerna igen och föreställningen var över.
 
Vi gick och bytte om och sen gick vi ut och träffade alla som hade kommit och kollat. I mitt fall var det bara min kära vänenr Jossa och Sofia <3 Jag fick en vit ros av Sanna och tre röda rosor av J&S :) TACK SÅ MYCKET! Sen åkte jag tunnelbana hem tillsammans med mina kompisar. När jag kom hem kollade jag på ESC och svullade halstabletter. Det var en underbar dag!

Jag mår inte bra.

Inte bra alls. Snart kommer mamma hem med halstabletter (till min hals), lypsyl (till mina nariga läppar), örhängen (till dansuppvisningarna) och en tidning (till mig!). Älskade Mamma <3

Jag blev faktiskt lite förvånad.

Nuförtiden görs det bloggar om allt möjligt. Se till exempel den här bloggen som handlar om akvarier. Intressant, not... Ps. Inte för att min blogg är särskilt intressant men ;)

I'm lovin' it



Det blir McDonalds-mat idag haha :) Det var grymt längesen vi åt det hemma så det ska bli kul! Nej, men skämt å sido... Jag tänkte vara lite nyttig och käka 2 snarre vrarres (snack wraps). De är fett goda och kostar bara 20 kronor styck :) Haha, tacka mig McD som gör reklam för er här på min blogg ;) Min förkylning vägrar försvinna... :( Måste bli frisk till Maxim nu ju! Hoppas ni mår bättre än jag, kram / Agnes <3

Bonde söker - partner?



Ikväll är det Bonde söker fru och de ska presentera alla bönder. Men jag råkar veta (haha) att det är en bögbonde och flera kvinnliga bönder som också är med. Och vad jag vet så söker de inte fruar! Jag tycker faktiskt att Bonde söker fru borde byta namn till typ Bonde söker partner eller något sånt... Anyway, jag ska kolla ikväll och jag har faktiskt bestämt mig för att följa programmet i höst, nu när jag inte längre har dans på onsdagar.

Resten av terminens plugg

V. 21

[X] Onsdag: Engelska: prov på the U.S.
[X] Torsdag: Matte: inlämning av läxa 21
[X] Fredag: Slöjd: inlämning av reliefutvärdering

V. 22 - Gå på Happy Hour!

[X] Tisdag/onsdag: Engelska: muntlig presentation
[X] Onsdag: Franska: läxa
[X] Onsdag: Matte: prov på två kapitel
[X] Fredag: Svenska: inlämning av bokrapport + jämförelse
[X] Fredag: NO: inlämning av finskiss + arbetsbeskrivning + historiaarbete

V. 23

[X] Måndag: SO: inlämning av medeltidsarbete
[X] Måndag: Svenska: boksamtal
[X] Måndag: NO: inlämning av ficklampa
[X] Torsdag: Musik: prov på noter m.m.

+ lite dans- och pianouppvisningar på det!

¤ = färdig
X = färdig och inlämnad/klar

Godmorgon!

Jag är hemma från skolan idag igen :( Jag har inte ont i halsen längre, utan nu är jag förkyld. Som ni ser så är min blogglayout inte så vacker just nu, haha... Det är för att jag håller på att göra om designen helt. Åh, nu gäspade jag och lite av mitt lock för örat försvann! Vad bra jag hör :) Idag ska jag duscha+tvätta håret och plugga. Ha det bra, <3

Fixar och trixar

Jag håller på att fixa layouten här på bloggen, så det är därför den ser lite skum ut just nu! Men ha tålamod, snart kommer den att vara jättefin haha :) Nu ska jag göra matteläxan och sen blir det ännu mer plugg... Puss <3


Elsa Hosk



Tänk om man såg ut så här. Då skulle man tex. få vara med i Darins musikvideo.

Idag är jag sjuk...

... så det blir till att plugga:

♥ Engelska
♥ Matte
♥ Slöjd

Gina Tricots hemsida...


... är sjukt smart! Jag gillar den verkligen. Man kan liksom själv kryssa för färg, klädesplagg m.m. och så kommer de kläder som passar in på det man har valt upp. Skitsmart alltså. Kolla själva!

Måndag

Hej alla glada!

Idag har jag varit i skolan, surprise, surprise ;) Det var helt okej. På idrotten kastade vi spjut men jag kollade på när de andra spelade fotboll för jag har haft ont i halsen idag. Har det fortfarande, det gör jätteont när jag sväljer :( Den här veckan har vi engelskaprov och inlämning av slöjdutvärdering (BAJS!). Ska försöka göra klart min ficklampa också, jag har en idé, haha :P Sen har vi matteläxa också, just det. Jobbigt. Idag på idrotten var det faktiskt riktigt trevligt väder ute, men nu är det såklart grått och blåsigt igen :( Kom sommar, kom! ... Gud vilket tråkigt inlägg det här är alltså. Typ som alla mina inlägg. Aja, ni får skylla er själva som läser min blogg ;) Nu ska jag käka något.

Puss&Kram

AA-avslutning

Säsongsavslutningen av Andra Avvenyn närmar sig, bara 3 avsnitt kvar nu!

Avsnitt 101 (& 102 på webben): Söndagen den 18 maj
Avsnitt 102: Måndagen den 19 maj
Avsnitt 103 (1 timme långt): Tisdagen den 20 maj

Dansuppvisningar del 1/3


Klockan halv ett skjutsade pappa mig till Maximteatern. Jag kom dit vid ett ungefär och då bytte jag om och tejpade mitt paraply lite :) Sen övade vi lite ute i hallen och sen hade vi rep på scenen! Vi fick öva två gånger till musik, och det gick bra. Efter det gick jag, Elin, Rebecca, Julia och Sanna och handlade på McDonalds, Sabis och ICA. Jag köpte godis :) Sen gick vi tillbaka till Maxim och satt och kollade på några nummer.

Efter det fixade jag mitt hår och smink och sen "övade" vi finalen som var Sommartider-låten. Klockan tjugo i fyra började de släppa in folk så då gick vi upp och satte oss på balkongen. Vi kollade på alla nummer 1-15 och sen smög vi ner till scenkanten. Vi var nummer 17 så vi fick stå och vänta en stund i kulisserna. Sen gick vi ut på scenen i mörker och lade våra käppar (paraplyn) på golvet. Och sen började musiken och vi bara dansade :) Det var verkligen skitkul! Och det gick jättebra, jag gjorde ett litet fel men jag tror inte det syntes så mycket...

Efter det väntade vi några nummer och sen gick vi upp på scenen igen och körde finalen. Det var inte så jättekul, men men.. När föreställningen var slut gav jag blommor och ett kort till vår danslärare Adrienne och sen gick jag och familjen ut. Där pratade jag lite med några snälla människor :) Jag fick också en blomma av Rebeccas familj, tack så mycket <3 Sen tog vi lite kort och sen åkte vi hem. Det var en jätterolig dag!

Ps. Vet ni en sak? Vår jazz&show-grupp ska uppträda i Kungsan måndagen den 26 maj!

Maxim idag!

Oh my gosh, vad jag är nervös! Nu sitter jag här hemma, nyduschad och med färdigpackad väska. Allt är med, hårnålar, trasiga tights, puder, dansskorna, tofsar osv. Snart ska jag käka lunch och sen ska pappa skjutsa mig till Maxim. Önska mig lycka till i eftermiddag, kramar Agnes <3


Igår & idag

Godmorgon alla <3

Igår var en mysig dag! Först var det tänkt att vi skulle vara utomhus och leka men det blev inställt så vi kollade på film och käkade vår matsäck i Ljushallen, hihi... Efter skolan gick jag, Sofia och Jossa hem till Jossa och kollade på deras film som de har gjort och sen kollade vi på ett avsnitt av Wild Kids. De är så söta :) Sen blev vi hungriga så vi gick och köpte godis och sen lekte vi lite i lilla parken. Sen var det middag så jag gick hem och sen sprang jag iväg till Showcase. Det var jättekul :) Imorgon är det MAXIM! Åh, herregud vad roligt det ska bli! Längtar...

Iaf, när jag kom hem från showcase kollade jag på Kill Bill. Haha, helt skruvad film... ;P Men jag bara måste se tvåan nu. Idag ska jag bara vara hemma, tror jag. Öva på dansen, öva låttexter till showcase, öva på pianot m.m. Borde även plugga lite eftersom jag inte hinner göra det så mycket imorgon. Hoppas ni mår bra.

Puss!

Bloggvärde

Denna blogg är värd 8 990 kr

Tidningen är klar!

Idag är det torsdag. Jag gick först till skolan, men jag och Rebecca stannade bara några minuter. Vi gick hem till mig för att fixa artikeln. Vi laddade in bilderna som vi tagit i datorn, ändrade typsnitt och gjorde så att det såg snyggt ut. Men sen när vi skulle spara så blev det fel så vi fick göra om allting. Och sen när vi väl var tillbaka i skolan så blev det problem eftersom vi hade olika versioner av Word och bla bla bla... Så det var lite jobbigt. Men nu är det i alla fall klart och imorgon trycks tidningen tror jag. Apropå imorgon... då ska hela vårt arbetslag till någon äng bakom något slott, haha, och leka lekar ;) Ska bli roligt, men kallt! Vi fick se Elinor, Sara och Elins film idag. Den ägde XD Men nu ska jag gå, måste öva på pianot till ikväll...

T-shirt med kattryck


Lekte lite med Photoshop och gjorde en t-shirt med ett tryck av min katt Soja på. Det blev ju ganska snyggt faktiskt :) Just nu sitter Soja i mitt knä och kollar på mina fingrar som skriver på tangentbordet. Hon är så mysig <3 Ikväll ska jag på dans och mina kompisar ska komma och kolla, hihi!



UPDATE: Nu är jag hemma igen! Det var jättekul och jättejobbigt på dansen, bara 4 dagar kvar till Maxim! Aaahh... Nu har jag duschat och smörjt in mig med brun-utan-sol (min gamla). Nu ska jag pusta ut i soffan med en kopp té och en gosig katt <3

Mitt linne

Här är mitt linne som jag har gjort i syslöjden. Det är typ svart- och vittrutigt tyg med svarta smala sidenband som man knyter. Jag ska också ha ett svart, lite tjockare sidenband, i midjan. I sidan sitter det en liten dragkedja som är svart. Det tog ungefär 2-3 lektioner att göra det och jag är faktiskt jättenöjd :) Klicka gärna på bilden om du vill se den i större format.

GG-söndag










Kolla vad som händer på söndag! Visst ser det lockande ut? ;) Men jag ska på dansuppvisning den dagen så det blir inget gossip för mig. Ska du kolla?

Tidningsartiklar och brun utan sol

 


Hej!

 

Idag har jag och Rebecca skrivit på vår artikel om vad man kan göra i Stockholm på sommaren. Det är jätteroligt :) Vi är nästan klara, så imorgon ska vi ta lite bilder och så. På torsdag 13.45 ska allting till tidningen vara klart. Efter skolan (vi fick sluta en halvtimme tidigare) gick jag och Rebecca hem till mig. Vi åt mellis, var inne på datorn, övade lite på dansen och kollade på teve. Mysigt <3 Mamma kom precis hem med lite nya grejer, bland annat en brun-utan-sol-kräm från Clarins. Den har solfaktor 6 också, så det är ju bra! Igår köpte jag också en svart kjol från Gina Tricot, en multifunctional-bh och lite hårnålar. Nu är jag pank!

Puss <3

Studiebesök på Sthlm City

stockholm City

Hej! Idag var vi på studiebesök på tidningen Stockholm City. Det var ganska tråkigt, vi fick bara lyssna på en kille som snackade och ställa frågor. Vi fick knappt kolla runt på kontoret heller eftersom vi störde de som jobbade då... SvD hade trevligare kontor, faktiskt! Imorgon ska jag och Rebecca börja jobba med vår artikel om vad man kan göra här i Stockholm i sommar. Picknick-parker, festivaler m.m. Ska bli kul!

Gomorron!

Idag är det måndag och elevens val. Det ska bli riktigt skönt med en vecka utan prov och nästan helt utan läxor. Det enda jag måste göra den här veckan är att skriva klart min slöjdutvärdering om min relief och bygga klart min ficklampa. Och om jag hinner ska jag plugga lite SO också... Idag ska jag och Rebecca hålla på med Sirius-bladet. Det är typ bara tio pers från åttan så det blir nog ganska lugnt :) Hoppas på trevligt väder även den här veckan, även fast alla säger att det ska bli runt tio grader. Jag vill att sommaren ska stanna! <3

/ Agnes


Helgen...

Hej hej!

Förlåt, om det inte blir så mycket uppdatering nu i helgen. Det är helt enkelt underbart väder och jag har inget speciellt att blogga om. Idag har jag bara varit hemma och chillat i solen ;) Superskönt! Imorgon ska jag på showcaserep. Vi ska repetera med orkestern så det ska bli kul! Jag måste verkligen åka och shoppa snart. Jag måste köpa papiljotter, hårnålar, skor, hårinpackning, vattenfast mascara, nagelfil och mycket mer... Jag ska få 330 kronor av mamma (månadspeng m.m.) men frågan är om det kommer räcka, haha X) Sen vill jag gärna köpa lite nya sommarkläder också. Lägger ut bilder på nya linnet som jag har sytt i slöjden sen! Det blev riktigt bra faktiskt :)

Puss&Kram

Smoothies

FRÅN I TISDAGS



Mixa det här:
Vaniljyoughurt
Frysta hallon
Vaniljglass


FRÅN I DAG



Mixa det här:
Jordgubbsfil
Banan
Vanilj- och jordgubbsglass

En sommardag...



Åh, ni vet inte hur lycklig jag är just nu.
Jag liksom svävar som på moln! Och vill ni veta varför? Jo, för att det är fredag idag, för att det är helg, för att vår 1,5-timmes franskalektion var inställd, för att vi var ute och lekte i solen på svenskan, för att det var jättevarmt och ganska roligt på idrotten idag, för att det är elevens val nästa vecka, för att vi inte har något plugg då och bara kan chilla, för att det snart är invigning och grönan, för att det snart är sommarlov, för att jag har så underbara vänner, för att jag har en underbar familj och en supersöt katt. Men framför allt... för att sommaren är här! Är det inte underbart? Tänk vad mycket bara lite sol och värme kan göra med människor. I alla fall jag blir så himla mycket gladare :) Åh, sommar... Men nu ska jag gå ut i solen och dricka smoothie, ni får receptet sen, haha ;)

Mina kändisdubbelgångare


Jag gör som Stina-Lee... ;)

Dansuppvisningar på Maxim



Jag ska vara med på:

18 maj - Jazz&Show
24 maj - Showcase
25 maj - Showcase


Tisdag

Hej hej :)

Idag var jag i skolan. Det var ganska tråkigt :/ Efter skolan (vi slutar tjugo över ett på tisdagar) gick jag, Rebecca och Sofia hem till mig och pluggade. Vi bakade också en sockerkaka med hallon i och gjorde hallonsmoothies. Mycket gott :D Vi hade matte och engelskaläxa till imorgon och nu har jag pluggat färdigt till det! Sen har jag och pappa gjort jättemycket med min ficklampa, så nu kommer den bli fett fin! Hoppas den funkar också bara, hehe... ;) Jag har också kollat klart på alla AA-avsnitt. Imorgon är det jazz&show, och nästa vecka är det dansuppvisning på Maxim! Holy, vad fort tiden går asså... Bara en månad kvar till Grönan med systrarna nu. Kommer bli underbart <3 Men nu ska jag dejta sängen :P

Puss&Kram

Oh my god



Är det bara på mig som hårstråna står rätt upp och tårarna bara forsar ner?

Nya tröjan

Idag var sista dagen på dansen på Kindahls :( Det var i alla fall jätteroligt! Vi gjorde en liten dans och övade sparkar och splithopp. Sen fick jag och Jossa våra tröjor också men de hade stavat Jossas namn fel tyvärr :( Aja, här är lite bilder på min tröja!




All text och alla detaljer är egentligen i guld. Det är bara blixten ;)

Sommar och sista-minuten-plugg

Plugg:

[X] Svenska filmanalys
[ /] Svenska jämförelse
[  ] NO ficklampan
[X] Engelska boksamtal


Snart klar med jämförelsen. Jag vet inte om den ska vara klar till imorgon men jag pallar verkligen inte göra klart den idag. Så nu får de gå som det går. Jag är ju klar med filmanalysen iaf :) Jag har läst ut "Holes" också och kommit på en fråga: Vem gillar du mest av killarna på Camp Green Lake och varför? Ficklampan ska jag göra klart imorgon. Då ska jag också på dans (vi ska få våra tävlingsdanströjor!). Men nu ska vi grilla och jag ska chilla lite i det sköna vädret ;P


Segling


Idag har jag, pappa, Lisa och grannarna seglat till Utö.
Det var trevligt och massa minnen från "klassresan" väcktes till liv ;) När vi kom fram till Utö gick jag och de andra barnen runt och kollade lite i de olika affärerna. Sen gick vi till mysiga Utö Värdshus där vi käkade lunch. Jag åt hamburgare, väldigt gott :) Och solen verkligen stekte. Jag satt i linne och solisar och svettades, haha... Grymt skönt, det kändes som sommarlov! Efter lunchen gick vi och köpte godis och glass och sen gick vi till en lekpark och lekte lite. Vi hade kott-krig och kott-race, haha XD Sen var vi tvungna att åka hem så vi seglade tillbaka. Jag läste min nya bok "Vackra flickors lott". Den är fett rolig och mysig <3 Nu ska jag käka kebab, spela piano, kolla bloggar, duscha&tvätta håret, kolla på teve, spela the sims 2 och lite annat kanske... Puss!

Godnatt

Hej alla!



Min blogg har precis flyttats över till nya blogg.se (publishme.se). Det ser i princip ut som vanligt (fast layouten är fulare) men jag har inte direkt hunnit kolla alla funktioner än. Jag sitter här framför datorn och knarkar "I'm yours" med Jason Mraz. Bästa låten ever alltså... Jag hade egentligen bestämt mig för att inte lyssna på den så mycket innan sommaren eftersom den låten är en grymt bra sommarlåt liksom, och jag vill inte tröttna. Men det går ju inte att sluta lyssna! Jag är beroende... Mysig video dessutom :) Känner för att hitta på något roligt imorgon. Fast just det - jag måste ju plugga... Well well, nu ska jag sova.

Pusselipuss ♥


Seg dag



Har inget speciellt att berätta om min dag,
så jag bjuder på en bild av söta Marilyn!

Tjuvlyssnat.se

Röda linjen har stått stilla i 25 minuter och det är mycket folk på tåget. Tåget stannar vid Stadion och en man i medelåldern kliver på.
Mannen: Vad trevligt att vi är tillsammans va?
Tunnelbaneresenärerna mumlar instämmande. Mannen börjar sjunga "Ju mer vi är tillsammans" för full hals.
Mannen (till de övriga resenärerna): Kom igen, vi kan väl göra bort oss lite?
Mannen sjunger vidare och folk vrider sig av skratt, men gör allt för att mannen inte ska se det.
Mannen: Du där i glasögon, kom igen!
Till allas förvåning sjunger faktiskt ett par personer med. Folk skrattar hysteriskt och det blir tyst igen.
Mannen: Aja, det var väl ett bra försök?
Hela tunnelbanevagnen i kör: JA!

Min älskling <3

image691  

Från Åhléns.

Ny layout!

Denna månads layout fick bli ljusblå och lite (lång)randig. Jag tänker på himlen när jag ser den! Vet inte riktigt varför det blev ett par körsbär, tyckte bara att de var så söta ;) Jag håller ju på att bygga om lite här på bloggen, som ni kanske har märkt. Jag kanske ska ändra typsnitt och header på några grejer senare också. Men nu ska jag plugga, tyvärr. Svenska, slöjd och engelska. Pussar <3