before i arrive i can see myself coming

Vann biljetter till galapremiären av Harry Potter och Dödsrelikerna del 1, och fick se världspremiären av filmen (före både England och USA till exempel). Filmen var sinnessjukt bra! Älskade den. Efteråt var det "efterfest" på Nordiska Museet och bilderna är därifrån.

we're sitting on top of the worldTävling i Eskilstuna 6/11

Har varken skrivit om förra tävlingen eller EM men det känns lite sent nu så nu kör vi på den tävlingen som var igår istället! Vi kom dit vid tolv men eftersom vi inte skulle dansa förrän halv sex då finalerna började (det var direktfinal eftersom det var så få anmälda i våra klasser) så gick vi runt några timmar i Eskilstuna för att döda lite tid. Vi kollade i affärer och fikade på världens sötaste café, riktigt mysigt faktiskt! I vår direktfinal var det bara 4 med, men det kändes faktiskt bra eftersom det var mycket plats och det kändes som att domarna verkligen såg en. Sen var det dags för prisutdelningen och jag var helt stört nervös... Bea kom etta i brons ungdom och jag typ dog av glädje! Hon är så himla värd det och hon bara får inte sluta dansa nu när hon är uppe i silver. Johanna kom tvåa i samma klass, också riktigt bra! Sen var det dags för silver ungdom - och Carro kom trea och jag vann! Blev så jävla glad att det inte går att förklara! Det var sjukt längesen jag stod på pallen och pokalen var fett fin. Dessutom fick jag ju min andra prick (bara ettan som fick prick) så nu är jag uppe i GULD! Kunde inte blivit bättre helt enkelt. Sedan kom Karro etta och Helena tvåa i silver vuxna, sjukt duktiga båda två!


get your pride back to its familiar placeNågra höstlovsbilder: middag med familjen, farmor & farfar i Grebbestad - världens sötaste syster - en levande hummer - smink och smycken och sånt - en skymt av mitt nyinredda rum som nästan är helt klart nu.

you say everything is alright

Höstlov. Följde med familjen till västkusten lördag-tisdag. Skräckfilmsmys med bästa vännerna. Total rensning av hela mitt rum och ikväll blir det IKEA. Imorgon ska jag klippa och slinga mig och på lördag är det tävling. Nu ska jag kolla klart senaste Gossip-avsnittet, sedan blir det matteplugg...