beautiful things never last


Efter 5 fullspäckade dagar i Danmark och en sjukt bra åttonde plats på EM är jag tröttare än någonsin. Känns som min energi är helt slut och ändå fortsätter bara vardagen. Skolan har aldrig varit tråkigare, alla lektioner känns meningslösa och jag vill bara sova. Fast jag borde plugga. Själv fattar jag inte hur man gör längre, orkar inte, orkar inte ens bry mig. Har aldrig behövt lov så mycket som jag gör nu.

we all love disco, we all need discoFormationen ♥ Nu har det gått två veckor av massa träning, dans och glädje. För det har faktiskt varit sjukt kul även fast det vart mycket att hinna med! Nu är det bara 3 dagar kvar och sen åker vi till fucking EM! Helt jävla stört vad kul vi ska ha. Ikväll blir sista (?) träningen med kläder och allt, på onsdag går bussen ner till Danmark. Är så taggad som man kan bli. NU TAR VI DEM!

take a bullet straight through my headHade photoshoot idag för jag var trött på min gamla profilbild. Tänkte vara snäll mot Louise och blogga lite. Hade en extremt chill dag med bara två lektioner och på den ena kollade vi på film - Supersize me. Nu har jag precis ätit kladdkaka och äppelmazarin (väldigt god faktiskt). Det är ju helg nu, så varför inte börja vara onyttig direkt? Lite senare ska jag iväg och träna och ikväll ska jag träffa fina Jossa, har saknat henne! Nej, nu blir det lite Gossip Girl. Puss!


all that i know about usSuddig men charmig bild. Oj nu var det ett tag sen igen. Har verkligen ingen tid för att blogga, pluggar och dansar 24/7 känns det som. Mindre än två veckor kvar till EM nu och jag tränar åtta pass i veckan! Förra helgen uppträdde vi med Strobelights på Reshis 50-årsfest på deras hotell. Galet kul! Sen blev det övernattning på ett av hotellrummen och världens godaste hotellfrukost på söndagmorgonen. Hann ju med att tävla där på lördagen också, kom till final i singel vilket var kul, men fick ingen prick... Nu har jag målat naglarna röda och snart bär det av in mot stan för artonårsfirande av finaste Mary! Eftersom jag har ont i halsen blir det dubbla strumpbyxor och stor halsduk. Puss!