but you're still in my blood

Sen jag senast skrev här har jag hunnit med att: dansa, orientera för sista gången i mitt liv, gå på Erik Hassles konsert på Kafé 44, dansa lite till, plugga, prova ut en landslagsdräkt, stryka mig från tävlingen, ha en massa håltimmar, se Inception på bio, träna med Strobelights, plugga ännu mer och begrava en fågel. ♥

and i know i wanna ask you to danceBILDER: Rebecca. Min blogg är döende typ. Men tänkte skriva några meningar om vad jag har haft för mig. Under veckan har jag stressat och pluggat för två redovisningar och lite övriga läxor. Igår tränade jag dans på gatan och sen åkte vi hem till mina kusiner. Jag fick äntligen se 2 månader gamla Louisa (Lovisa?), så satans söt! Vi firade Janne som ska fylla fyrtio, åt tårta, gick på restaurang med släkten och sen drog jag hem till Jossa för att fira henne och Julia. Hade sjukt kul, ni är störda och bäst. Jag har ätit så himla mycket onyttigt den här helgen = dåligt eftersom jag försöker komma i form till tävlingen om (panik) en vecka! Idag har mamma och pappa röstat, strax ska jag iväg och träna i 3,5 timmar och senare ikväll blir det valvaka. Vill bara säga att det är helt underbart höstväder idag, att jag lyssnar på härlig musik och att jag känner mig gladare än på länge. Det var väl det. PUSS!

i don't wanna live that lifeOm en stund kommer Jossa och Sofia till mig, sen ska vi plocka upp massa annat folk på väg in till Grönan. Väl där blir det middag och sen Hoffmaestro (om vi väl lyckas ta oss in) och kanske ett och annat åk! Resten av helgen ska jag bara dansa och ta det lugnt som det ser ut nu. Behöver få lite plugg gjort också så det blir perfekt.

just gonna stand there and hear me cry


Nu åker jag in till skolan. Ikväll är det repertoar, första gången den här terminen, tjoho.

couldn't handle this sharp turnCha cha bloggen. Jag har tröttnat på min blogg lite, vill ha en ny. Ska önska mig det i julklapp. Idag var världens jobbigaste skoldag med typ hundra lektioner och jag dog. Sen på hemvägen gick jag till läkaren och tog blodprov och nu ska jag bara vila och ta det lugnt, kolla på Idol och sen gå och lägga mig tidigt. Idag beställde jag biljett till Oskars konsert i november och fick även reda på en liten exklusiv konsert med Erik som jag bara SKA gå på. Och på fredag är det Hoffmaestro också med resten av Stockholm typ. Konserter i mitt hjärta.

hear my first note in this microphoneNy färg på bloggen.
Idag var en chill dag med skola till typ ett. Jag, Mary och Madde gick runt en stund på stan och kollade i affärer och letade efter en väska som jag vill ha men som jag inte hittade. Sen på tunnelbanan hem såg jag självklart en tjej som hade den väskan, kul. Fixade mitt SL-kort också men glömde gå till läkaren, som jag hade tänkt. Men jag har ingen speciell tid så jag går nog dit imorgon istället. Nu ska jag plugga engelska och lyssna på Hoffmaestro. Ikväll börjar Idol också = bänkad klockan åtta, jaaaaa.

i am a highwayman on the road againAaaah, saknar Malta. Har inte så mycket att säga egentligen men känns som det var lite väl längesen jag skrev så tänkte skriva några ointressanta ord ändå. Helgen har vart chill med massa sömn, kräftskiva på gatan, mys med kompisar, brunch i stan och träning. Känner mig bara friskare och friskare och imorgon ska jag till läkaren och ta prover för att kolla min lever och sen kan jag nog börja träna ordentligt och leva som vanligt igen, nice. Nu chattar jag med Jossa och vi taggar galet till Biggest Loser. Puss hej.

to show just how much we love youGrattis mamma på födelsedagen! Idag började dagen med frukost på sängen och ja må hon leva, sedan blev det en hel del lektioner och lite pestopasta och plugg hos Emilia på håltimmen. Efter lite fel med tunnelbanor och grejer kom jag hem någon gång efter fem och var helt slut efter världens längsta dag. Till middag blev det sushi och sedan tårta till efterrätt. Nu är jag så trött att jag håller på att somna så jag ska faktiskt gå och lägga mig och läsa lite nu. Godnatt!