love is in the air, in the rising of the sun



Snodde en bild från Julia från i lördags. Tårtan med belgiska jordgubbar och smarties blev ungefär lika god som den såg ut! Alltså asgod. Det går sådär med pluggandet kan jag berätta, blev lite distraherad av Facebook... (!)

you need to whisper gently in my ears



Titta vad jag hittade i DN idag! En insändare som jag skrev förra veckan om min lärare som måste sluta till hösten kom med. Om ni vill läsa vad det står, tryck här! Idag tänkte jag plugga historia, göra en spotify-lista till mina vänner och måla naglarna rosa. Imorgon börjar jag fem över två och har bara en lektion, LYCKA. Och ja, jag har ändrat min bloggdesign, kände att jag behövde något vårigare.

staring at the road, standing in the blow



Grattis mamma på mors dag! Min helg har varit great, i fredags grillade vi marchmallows, åt chips och lyssnade på musik på en filt i Rålis med både nytt och gammalt folk. Gårkvällen och natten spenderades hemma hos Julia med två andra söta vänner som firades lite i efterskott. Det blev skagenröra, halloumipasta, jordgubbstårta, presenter, massa prat, musik (Highway Man, A Cause Des Garcons & One Love blev väl kvällens soundtrack), knivdanser, kortspel och film. Idag har jag inte hunnit med ens hälften av vad jag tänkt, men vad gör det när man fått hoppa studsmatta med världens sötaste tvååriga kusin?

wish i could spin my world into reverse



En av alla störtsköna bilder från parken i Paris! Ikväll blir det en svensk park istället, funkar ju det med :) Idag har jag haft ett muntligt nationellt prov i engelska och en redovisning i median. Sen har jag även fått veta vad jag fick på nationella i matte B....... AAAAH! Det blev tre efterlängtade bokstäver kan jag säga och jag typ körde glädjeskrik i trappuppgången. Efter skolan gick jag och Jossa och köpte glass och det var sommarvarmt.

she is standing there in front of me


Bea hittade den här bilden på Disco SM:s hemsida och skickade till mig! Blev asglad :) Jag har börjat sakna dansen något sjukt nu på sista tiden. Jag har verkligen gått och blivit beroende, för tanken på att nästa tävling inte är förrän efter sommaren gör mig seriöst deprimerad. Vill bara tävla NU. Så jävla otur att jag missade SM också, hade verkligen velat vara med och dansa grupp en sista gång, och det hade varit sjukt kul om jag hade kommit upp i guld i singel innan sommaren. Men men... en rolig sak är iaf att om jag får vara med i formationen så kommer jag få åka på EM till hösten! Aaah, det skulle vara galet kul. Hoppas, hoppas, hoppas. <3

country roads, take me home to the place i belong



Idag har vart en jävla skitdag. Började med min sovmorgon förstördes av borrljud, sedan såg jag vädret utanför fönstret och blev depp. Gick till tunnelbanan i regnet, hade två lektioner och på den senare skrämde Håkan mig så nu är jag bara ett stort jävla nervvrak, precis som innan betygssättningen i Matte A. På tredje lektionen kommer vår lärare in, säger med tårar att hon inte kommer få vara kvar i höst och går sen igen. Några protestgrupper och namninsamlingar senare är humöret fortfarande i botten. För att sätta pricken över i så har jag stört mycket plugg just nu. Nu ska jag trösta mig med lite John Denver. Hejdå.


oh little girl, i don't care no more

Paris går inte att beskriva med ord, och jag saknar det redan så satans mycket. Vill bara tillbaka. Hade världens mest underbara vecka med världens mest underbara människor och jag har fått minnen för livet. Här har ni några favoriter från veckan. Annars lär nog en och annan bild fortsätta droppa in under närmaste halvåret eller så. Puss!



Louise och Dag på Arlanda



Sofia, Sussie och deras korrespondent Ilona som jag var med hela första dagen



Måndag, första dagen i skolan och vi hade en presentation om Sverige och lite chillektioner



Vi hängde i bästa Jardin du Luxembourg-parkerna hela dagarna (och kvällarna)



En kväll åt vi på en mysig italiensk restaurang



Jag och Dag var i samma grupp i skolan och här var vi på någon rundtur



Susanne och Fredrika in the park



Jag och finaste Sofia



Världens bästa Louise när vi åkte båt på Seine



Sussie, Sofia och Fredrika på väg upp i Eiffeltornet samma dag



Emma, Dag och Elin vid triumfbågen på Champs Elysées



Jag och Louise uppe vid Sacre Coeur



Evelina, jag, Johanna och Sofia sista kvällen i parken innan balen



Johanna och Louise på franska flygplatsen precis innan vi tog flyget hem till Sverige


there's just no getting over you



G R A T T I S  P Å  F Ö D E L S E D A G E N  V Ä R L D E N S  B Ä S T A  V Ä N !
Några år senare kom denna bild äntligen upp på bloggen! Jag gillar den så mycket att alla andra dagar inte kändes tillräckligt bra helt enkelt. Men nu ska jag inte babbla på om hur snygg, bra, snäll, underbar, fin, gullig eller fantastisk du är. Det jag ville säga var tack. Tack för att du alltid finns där för mig och för alla minnen vi har! Vi har känt varann så jävla länge nu, och det har alltid varit vi, lika mycket när vi var 5 som när vi var 15. Jag hoppas du fattar hur mycket jag älskar dig. En sista gång innan klockan hinner bli mer än tolv: grattis, grattis, grattis!


a storm is warning in the skies

Saker som gör mig ledsen:
Jag har tappat bort mammas kofta
- Mitt rum är ett kaos
- Vi ska ha nationella i Matte B... i Paris
- GW har slutat visas på TV4
- Jag kommer få IG på nationella i Matte B
- Det där jävla askmolnet kan förstöra resan
- Det där jävla provet kommer förstöra resan
- Vi ska åka till västkusten (där jag ska plugga 24/7)
- Jag missar allt roligt som händer i helgen
- Och det värsta av allt... min navelpiercing håller tydligen på att stötas ut

Fy fan, jag hatar mitt liv just nu.


the truth is hiding in your eyes


Har totalt fastnat för den här låten, och det är rätt bra jobbat med tanke på att jag hatar danska. När jag inte har så mycket plugg, tänker jag ägna mig åt mer vettiga saker och lära mig texten.

don't push but don't hesitate



Så här ser mina naglar ut nu! Är kär i färgen. Idag har jag äntligen varit och tagit Gardasil-sprutan och aj, vad ont det gör. Nu ska jag snart äta brunch, sminka mig och åka till skolan. Och just det, solen har återvänt och gör mig glad! <3

like autumn turns leaves, winter will breathe









Förlåt för den något deppiga rubriken men hallå, vart tog sommaren vägen? På bilderna ser ni några av gårdagens inköp. Vita tygskor från Din Sko, kameraväska av märket Tamrac (älskar den!), kjol från Vero Moda och lite småsaker, bland annat världens finaste nagellack. Jag köpte en balklänning till Paris igår också. Det skulle visst vara 50-tals tema så jag köpte en mörkblå med prickar och volanger. Är kär. Men den får ni se någon annan gång! Idag hade vi orienteringsdag, jag och Louise var grymma! Nu ska jag äta pizza, sen måste jag plugga. Får se om jag hinner åka och träna med/kolla på gruppen sen också. Puss. <3

your love is something i can not remember

Har inte bloggat på typ 10 dagar, sorry. Helgen då. I fredags var det genrep inför dansuppvisningen och sen åkte jag, Jossa och Bea hem till J, käkade popcorn och kollade Talang och sjuka YouTube-klipp... Julia kom förbi en stund och sen tog vi en kvällsprommis och lämnade dem vid bussen. På lördagen var det dansuppvisningar. Vi var med 13 och 15 och bangade 17 och söndagens föreställningar, hehe. Den klockan 15 var roligast, för då var vi med på fyra danser, tekniken, vanliga discon, paren och gruppen! På kvällen käkade vi först middag hos Jossa och sen spenderade vi kvällen hos Felix och umgicks med trevligt folk. Idag har jag varit i stan med mamma. Har fått massa fina saker, visar sen. Vi gick även till Kungsan där O'Neill hade ett event. Man fick hamburgare och det var rätt najs. Sen sa jag hejdå till mamma och mötte upp Julia, Hanna och Lisa, åkte till Dieselverkstaden och kollade på Showcaseuppvisningen. De var duktiga små barn! Nu sitter jag här hemma och har ångest över allt plugg. Imorgon är det orienteringsdag, och jag är fett otaggad. PUSS. <3