all my life, watching america


when we grew up and went to school



Fick äntligen hem betygen! Var skönt att jag hann få dem innan jag åkte. Är fett nöjd, ettan gick hur bra som helst. Och nu är det bara två år kvar. Hade sett fram emot Miss Li hela dagen men nu spöregnar, åskar och blixtrar det och plötsligt var man inte lika taggad längre. Fast är såklart fortfarande taggad på att se Miss Li, bara inte i storm. Men vi får se hur det blir med det. Är iaf typ klar med packningen nu.

I m o r g o n  å k e r  v i ! ! ! ! !

dreams can't take the place of loving you



Gissa vad jag gör? Packar. Och nu har jag faktiskt äntligen packat klart alla kläder! I de fullproppade tygpåsarna på sidorna finns underkläder och strumpor för tre veckor. Så det är inte så konstigt att de är fullproppade. Annars är jag ganska stolt att jag lyckats fylla en halv väska för en resa på tre veckor när jag fyllde nästan hela när jag åkte till Paris i en vecka. Hehe. Nej, nu ska jag fortsätta packa och städa. Så jävla kul liksom, kan inte sluta! :)


where we are was written in the stars



Ser ni rubriken "favoritlärare tvingas bort" i hörnet? Min insändare, som jag skickade till DN och Mitt i Bromma, och som blev publicerad i DN för ett tag sen kom med i Mitt i Bromma också! Jag blev glaaad. Idag har jag solat i några timmar, laddat ner massa musik till USA, vart på möte med formationen inför EM och packat, packat, packat. Missade tyvärr Salem för att det blev för stressigt, men jag hoppas att jag hinner gå på Miss Li imorgon i alla fall. På EM-mötet pratade de om massa roliga saker (bland annat skulle vi uppträda på Pride-festivalen men det missar jag för jag är bortrest då...), och vi fick ett kontrakt att skriva på om att formationen ska prioriteras före allt annat typ. Haha, galet seriöst men vad fan, ska man vinna EM så ska man!

fireflies lit up the world as i fell asleep



Nu drar jag till stranden!


if you have a problem, i'll be here for you



Hej vänner. Gick ju sådär med att "försöka pressa några timmar" igår... Svensk sommar alltså. Men idag är det i alla fall sol på riktigt och det känns faktiskt som att den kommer stanna under dagen. Därför är dagens plan Ängbybadet med finaste Jossa och kanske Sofia också! Gårkvällen blev lite misslyckad, när de första de säger när vi kommer till Skeppsbroscenen är att Markus Krunegård har blivit sjuk och att konserten är inställd. Fett synd och jag blev besviken. Men vi stannade i alla fall och såg Paloma Faith som var galen men söt :) Sen gick jag, Mary och Madde och fikade på Café 60, mysigt.

i'd read your future but it's written in the past



Hej. Idag är vädret bättre, ska nog försöka pressa några timmar om solen vill stanna kvar längre än 5 minuter åt gången. Igår var som sagt grymt, och ikväll väntar ännu fler konserter, haha. Jag kör typ festival på hemmaplan den här veckan! Ikväll är det i alla fall Paloma Faith och Markus Krunegård som spelar, och jag har till och med lyckats övertala mina M&M:s att följa med mig. Sen får vi se vilka andra som hänger på. Tror det blir grymt!

never seen an aura with a brighter shine



Jaha, hur ska jag sammanfatta kvällen efter att ha skrivit allt det jag skrev om Timo? Om Timo var bra, så var Darin bäst. Helt sjukt otroligt galet fucking amazing bäst. Jag och Rebecca kom dit vid halv fem och fick grymma platser på första raden ungefär i mitten. Vi åt mat från Donken och kollade på Idol-Alice, Erik, Rabih och Eddies uppträdanden medan vi väntade. Sen kom Darin och det var galet. Stämningen var sjukt bra och det blir liksom speciellt när det är någon man lyssnat på i sex år. Det går liksom inte att slå känslan av att kunna varenda textrad utantill. Sen jag var tio har jag lyssnat, gråtit, skrattat, skrikit och dansat till hans musik. I sex år har jag gått på signeringar, konserter, köat i timtal, sett tv-program, lyssnat på radiointervjuer, läst artiklar, sparat afficher. Jag har vart fett töntig kan man tycka, men ja, i så fall älskar jag att vara töntig.

there's got to be a hero somewhere



Städade ju som sagt rummet igår. Såhär såg det ut efter (alltså nu) och ni vill inte veta hur det såg ut innan. Känner verkligen för ett helt nytt rum, men det lär ju dröja typ tio år innan jag kan flytta ner i källaren.

yesterday was easy, happiness came



Godmorgon vännner!
Spenderade kvällen med världens sötaste lillasyster igår. Fick även veta den roligaste saken på länge: jag har kommit med i formationen! Och det betyder också att jag kommer få åka till Danmark i oktober och vara med på Disco EM! Så nu kommer jag vara glad i en vecka, hehe. Idag väntar några timmars köande inför Darin i Kungsan. Ska bli hur kul som helst att få se honom live igen, var längesen nu. Och just det, han ska släppa nytt album i augusti! Livet är braaa. Vädret är dock inte braaa. Men what to do?

twelve thirteen fourteen fifteen sixteen



Innan konserten igår var jag typ oinsatt i Timos musik, hade väl lyssnat på hans skivor några gånger bara. Men efter igår, herregud. Musiken blev typ 10 upphöjt till 10 gånger bättre live och jag blev helt kär i hans ubersöta personlighet. Förlåt för min klyschighet, men det kändes verkligen som om musiken gick rakt in i mitt hjärta. Vi stannade sen och lyssnade på Fibes, Oh Fibes! också, och det var asskön stämning trots att det blåste, duggregnade och jag knappt kunde en enda textrad. På hemvägen råkade vi åka för långt (...) så jag och Rebecca hade party på tunnelbanestationen i 12 minuter tills den kom. Sen drack vi te, åt mackor och jordgubbar och kollade på några avsnitt av Vänner innan jag gick hem till sängen. Idag har jag vart galet effektiv och städat hela mitt rum och jobbat på min playlist inför USA. Längtar.

didn't i know and couldn't i see



Random bild men ja. Gårkvällen blev faktiskt väldigt trevlig till slut, trots massa krångel innan. Jag följde i alla fall med mina fina vänner till Kristinebergsklipporna. Sen skulle jag och Madde till Rålis för att träffa klassen men det var inte särskilt mycket av klassen där så vi åkte tillbaka till där vi började. Till sist måste bara få säga ett stort fett why the face om gårkvällens händelser. Vad har hänt idag då? Inte så mycket direkt, har tagit fästingspruta och ätit godis. Ungefär så. Nu ska jag snart ta en dusch, äta middag och sen dra in till Skeppsbro med Rebecca och lyssna på Timo Räisänen. Vi får hoppas att vi inte blåser bort.

every way and when they set me free



Nu har jag sommarlov! Tog ingen bild på hur jag såg ut idag, så här får ni en turistbild från Paris istället. Skolavslutningen började i matsalen (?) där vi gav blommor till Anneli och Stefan. Sen gick vi till kyrkan i regnet och lyssnade på några som sjöng, rektorns tal (som för övrigt var klockrent.nu) och när de ropade upp alla 4357 stipendiater. Grattis till dem! Sen gick vi till Kinamuren några tjejer från klassen och åt buffé. Annars har jag inte åstadkommit så mycket idag, mest deppat över vädret. Inte okej... Nu ska jag byta om till något finare än mjukisbyxor och så får vi se vad som händer ikväll.

endless summer, now it's time for you and me



Idag sov jag fett länge och åkte sen till Vällingby med lillasyster en stund. Sen kom Jossa och solade med mig på studsmattan och vi gjorde varma mackor och hallonsmoothie till lunch. Hon gick ganska nyss hem till sig och jag ska strax hoppa in i duschen. Efter det ska jag äta middag, baka en kladdkaka och dra iväg på kvällspicnic. Jag ♥ sommaren. Och förlåt för bilden, jag måste verkligen ladda batteriet till systemkameran.


that's the time you get me running



Hej. Typ första dagen på sommarlovet och solen skiner. Pianouppvisningen igår gick bra som tur var, nu är allt äntligen över... Idag ska jag nog inte göra så mycket annat än att sola och kanske gå på lillasysters skolavslutning. Ikväll blir det bio, Sex and the City 2, med Louise och Johanna.

saturday night i feel the air is getting hot























Bildbomb från lördag/söndag. De två första bilderna är tagna av finaste Julia!

you're gonna burn before the dawn







Tre bilder från i fredags som jag hittade här. Skoldagen idag blev chill, ungefär 10 minuters franskalektion, håltimme från matten, utebliven medialektion och en glass innan vi åkte hem. Snart blir det megatidig middag innan jag drar iväg för att spela på en flygel i en kyrka, ge blommor och äta världens godaste bullar. Nu skulle jag i princip kunna skriva detta fina ord: sommarlov. Men jag väntar nog till fredag ändå!

game show love connection we can't deny



Nu ska jag strax sätta på mig sandaler och gå till tunnelbanan. Sista skoldagen i ettan, känns sjukt bra! Vi har bara två lektioner. Det blir sushibuffé till lunch med söta vänner också, sen ska jag skynda mig hem och spela piano för ikväll är det uppvisning. Den allra sista den med, kommer nog bli en hel del tårar.

when i see you i run out of words


Aaaaah, gissa vem jag och Rebecca träffade på galapremiären? Cimon! Haha, fick dra med mig en Rebecca som stod fastspikad i golvet och gav ifrån sig "nej" på repeat för att få en bild tillsammans med honom. Oh, så snygg den blev. Vi lyckades också få ur oss massa vettiga saker som till exempel "du är fett snygg". Sen satte vi oss (självklart) i raden bakom och spanade på honom resten av kvällen. Filmen var i alla fall asgrym! Gå och se med er.

younger now then we were before



Bild tagen från Rebecca som tog den från Julia. Fick en glad överraskning när jag loggade in på hotmail idag, jag hade nämligen vunnit två biljetter till galapremiären av Street Dance 3D till ikväll! Jag lottade mellan mina fina vänner och ett R stod på lappen som jag drog, så nu bär det snart av in mot stan med den söta tjejen på bilden för att gå på bio, bara så där liksom! Härligt. Jag som älskar dans och dansfilmer också, det här blir en perfekt måndagkväll!

so gloria steps out from the prison



Mando Diao igår var så jävla grymt! Det här var den värsta bubblan sen Mika och den känslan är typ oslagbar. Efteråt lekte vi på Djurgården tills mina händer förfryste. Ikväll är det invigning med tjejerna hemma hos Julia och imorgon blir det heldag på Grönan (vilket betyder att vi kommer se Markoolio och Ola också, haha). Sen blir det förhoppningsvis Teddybears och Miss Li, hej jag ♥ Grönan liksom! Köpte faktiskt Gröna Kortet igår, fritt inträde hela sommaren. Jag gillare.


i said damn girl, you're so fine





Två bilder från idag. Jag och Rebecca har legat och schekt på min tomt i timmar. Musik, sol, studsmatta, bästa vän - kan det bli bättre? Vi har också varit hurtiga och tränat lite (ehh...). Ikväll blir det Mando Diao på grönan, jag är tagg-tagg-taggad.

where the earth and oceans meet



Hej vänner. Nu är jag hemma från typ världens varmaste dag som nånsin har spenderats i svarta strumpbyxor. Idag hade jag faktiskt hela tre lektioner, idrott, samhälle och svenska. På de två sista hade vi bara betygsamtal och på idrotten fick vi leka runt på Gärdet. Blev någon oseriös blandning av sandfotboll, beachvolleyboll och frisbee. Sen hängde vi på på ett utomhuspass med en tränare från Friskis, sjukt kul! Efter skolan hade jag, Julia och Rebecca en snabbpicnic i Humlan och sen gick jag och bytte mitt navelsmycke. Strax blir det i piano och imorgon är jag helt ledig från skolan! Ska passa på och sola galet, så jag äntligen kan börja gå barbent.

but i'm not the girl you're taking home



Hej, random blogginspiration som typ har kommit de senaste dagarna? Inte mig emot! Här är i alla fall mina tre nya kärlekar från Fashion Against AIDS. Annars ville jag bara säga att... jag är klar med allt plugg för terminen! Så jävla skönt. Från och med nu tänker jag bara chilla runt och låtsas att det är sommarlov. Just det, här har ni min nya Spotify-spellista, just feel the beat people.


i would have known better if i was on the outside



En av mina favoritbilder från Paris, som jag faktiskt har som bakgrundsbild. Jag ♥ solreflexer. Idag har jag bara haft två lektioner, musik och franska. Hade uppspel och betygssamtal, och fick reda på att jag kommer få MVG i båda ämnena! Hann också med att lämna tillbaka alla mina skolböcker i biblioteket, underbar känsla. Sen slutade vi och jag drog till East Street för att kolla naveln för hundrade gången typ, och de sa att de trodde att den hade slutat stötas ut nu! Blev så jävla glad :) Ska dock dit och byta till ett annat, mindre smycke imorgon som kommer vara rosa. Jag dissade Copa de la Östra-finalen och mjölkhävartävlingen och åkte hem och chillade i solen och framför teven. Ikväll måste jag plugga, men det är allra sista arbetet i hela ettan så det känns rätt okej.

honey i just can't get around it anymore



1 juni idag! Såhär ser mina nymålade naglar ut, är kär i färgen. Hur underbart väder som helst idag, segt att behöva sitta inne och plugga då. Vill helst av allt lägga mig ute i solen och läsa min nya bok - Patient 67. Ikväll ska jag i alla fall ta en liten paus från historian och gå ut och äta med gruppen! Ska bli roligt, var ju riktigt längesen jag träffade alla :) Längtar galet till helgen, då är allt plugg äntligen över för den här terminen och så blir det Mando Diao, invigning och Grönan. Taggat!