Thank God It's... LOV!

Hej alla glada stockholmare! I'm back in town ;) Nej, men vi kom hem igår kväll. Vi åkte direkt och hämtade lilla Soja <3 Åh, så gosigt att krama om henne igen! Nu sitter jag här i solen och det är liksom VÅR ute :D Wihi! Jag blir så glad. Dessutom har jag och min kära vän Rebecca hittat några NYA (eller egentligen är de gamla, men vi har aldrig hört de förut) Darin-låtar :) I know, det är helt galet och jag är helt galen... i Darin <3 Åh, låtarna äger och nu ska jag duscha och klä på mig och gå ut i det härliga vårvädret. Sorry för all engelskan, jag blir sån ibland när jag är glad, haha... Men nu ska jag gå. Puss och kram, skumbanan (hihi, förlåt för fluminlägg!) Älskar dig -->

Åre dag 4

Hej!


Skriver om igår igen... Först gick vi upp och åt som vanligt frukost i matsalen och satte på oss skidkläder. Sedan gick vi upp till backen, vilket är väääldigt jobbigt, och när man kom upp var man helt slut. Då satte vi på oss skidorna och åkte upp med liftarna. Sen skråade vi över från Duved (där vi bor) till Tegefjäll och när vi kom upp till toppen träffade vi familjen A :) Så vi åkte skidor med dem hela dagen. Vi åkte "Vildmarksstigen" som är som en rolig slinga med olika djur som sjunger sånger och sånt, haha. Sen åkte vi off-pist i lössnö (och djup var den). Så himla härligt! På förmiddagen pausade vi inne i en liten värmestuga framför en öppen eld. Vi käkade bullar och choklad. Sen vid halv två pausade  vi på ett café som var ett indiantält. Det var riktigt coolt :) Där åt jag och Lisa våfflor och mamma och pappa hamburgare. Vid tre var vi så himla trötta (det är jobbigt att åka i lössnö!) så vi åkte tillbaka till Duved och hem till pensionatet. Jag och Lisa satte oss i soffan och kollade på Gilmore girls och Top Model, hihi :) Sen gjorde vi oss fina och åkte in till Åre "centrum". Där gick vi på restaurang med familjen K. Jag åt pannbiff med potatis och lingon och till efterrätt blev det glass med chokladsås. Det var jättegott :) Efter det åkte vi hem till pensionatet igen och sen somnade vi tidigt.


Snöiga hälsningar
Agnes <3




Idag kommer jag hem! :D Vi åker om bara någon timme så vi kommer hem ikväll vid sex-sju nångång. Längtar efter Soja och kompisarna <3 Men nu ska jag käka frukost.

Åre dag 3

Hej!

Vi gick upp och åt som vanligt frukost i matsalen. Gott var det ;) Sen klädde vi på oss skidkläderna och åkte bil till Ullådalen. Där åkte vi hela förmiddagen. Sedan åt vi våfflor och värmde mina frusna tår i en värmestuga. När vi var mätta och varma igen åkte vi upp med liften och åkte ner i Rödkullen. Där åkte vi några backar innan vi åkte tillbaka till Ullådalen för några sista åk. Vi fikade mitt i backen och solen sken :) Det var fett mysigt! Efter det packade vi ihop våra saker i bilen och åkte hem till pensionatet. Där myste vi framför brasan med lite chips och coca cola J Sen duschade och bastade jag, mamma och Lisa och fixade oss lite. Vid sex någon gång åkte vi till Tegetornet, en restaurang, där vi åt middag tillsammans med familjen A och en annan familj. Sen åkte vi hem igen och innan jag gick och lade mig slog jag rekord på quadrapop: 1 MILJON! :D

Snöiga hälsningar
Agnes <3

Åre dag 2

Hej!

Jag hann inte skriva något igår tyvärr så jag skriver om det nu istället. Vi gick upp ganska tidigt och åt frukost i matsalen. Det var jättegod frukost :) Frallor, te och kokt ägg. Sen gick vi 150 meter upp till liftarna släpandes på våra skidor, pjäxor och stavar. Sen köpte vi liftkort och åkte två åk här i Duved tillsammans med familjen A. Det vart inte så kul för jag kunde knappt åka med mina för stora pjäxor. Det var inte kul :( Så jag och pappa åkte och bytte mina pjäxor och pappas skidor också. Sen åkte jag, mamma och Lisa hem till familjen K och fikade lite. Sen åkte vi skidor i Björnen hela eftermiddagen. Nu var det superkul och det gick mycket bättre med mina nya pjäxor. Efter skidåkningen gick vi på After ski i Björnen och sen gick vi hem till familjen K igen och åt en jättegod middag (förrätt: pizzaslajs, huvudrätt: köttgryta med ris, efterrätt: chokladtårta och glass). Sen åkte vi hem och somnade vid tio och då var vi jättetrötta, haha...


Snöiga hälsningar
Agnes <3

Åre dag 1

Hej!

Jag skrev ju igår att det skulle vara bloggpaus nu, men det finns en dator här på pensionatet som jag kan blogga från så nu kan jag hålla er uppdaterade härifrån Åre. Kommer såklart inte att blogga lika mycket som vanlig men jag ska försöka att skriva en gång varje dag. Idag har vi åkt bil hela dagen, i åtta timmar. Det var väldigt jobbigt :/ När vi kom fram till pensionatet packade vi upp våra väskor på hotellrummet och sen åkte vi och hyrde skidor och sånt. Nu har jag precis ätit middag i matsalen. Det blev lax, pasta och ärtor. Mums! :) Ikväll ska vi bara ta det lugnt men imorgon ska vi åka skidor... :) Det kommer bli fett kul.

Snöiga hälsningar
Agnes <3

Kyss 178 på PUB



Byt plats på Agnes och Rebecca så är namnordningen rätt :) Jossa saknades <3

Lördagen

HEJ!

Nu har jag precis kommit hem från min moster och morbror. De fick ju en bebis i förra veckan så vi var och hälsade på dem. Tyvärr låg HON och sov men hon var grymt söt i alla fall :) Åh, fingrarna med de små naglarna och öronen är så himla söta <3 Bebisar är gulliga! Nu ska vi snart äta lunch, det blir varma mackor. Sen ska jag packa, packa, packa och packa. Imorgon åker vi till Åre, men jag kanske kommer att blogga därifrån. Jag får se... Det kommer bli ett superhärligt sportlov iaf, med snö, sol och skidåkning ;P Hoppas alla ni andra också får det mysigt på lovet.

PUSS!

Musik i mobilen

De här artisterna får följa med mig till Åre nästa vecka:




Darin, Kelly Clarkson, Mika och Justin Timberlake

Tjejsnack v 8

BÄSTA / VÄRSTA

Ämnet kommer från Linda Strömbladh


♥ Minnet?

Det går inte att bara säga ETT bra minne. Alla mysiga stunder med vännerna, sommarloven, julaftnar, det finns så många fina minnen. Ett av de värsta minnen jag har är när jag råkade tappa bort min väska på tunnelbanan. Där i låg min mobil, nycklar och plånbok. Som tur var fick jag tillbaka den, men jag grät floder!

♥ Resan?

Oj, oj, oj. Alla sommarresorna med polarna har varit UNDERBARA. Den bästa resan med familjen är nog ändå Teneriffa, Malta eller Kap Verde :) Jag kan inte komma på någon värsta resa.

♥ Maträtten?

Den godaste maträtten är, och håll i er nu, oxfilé med bearnesås (jag lär mig aldrig hur det stavas) och tjocka pommes frites/potatisklyftor, men tacos är också gott. Den äckligaste maten är helt klart lappskojs. Blä!

♥ Köpet?

Det bästa köpet måste vara mina Lee-jeans som jag har haft i flera år nu. De är snygga, sköna och sitter perfekt! Annars var alla Harry Potter-böckerna mina bästa "sakköp". De värsta köpet var nog min svarta jacka från KappAhl som jag har använt typ två gånger och som jag inte tycker om längre.

♥ Egenskapen hos en vän?

Det viktigaste och den bästa egenskapen hos en kompis är nog att man ska vara lojal. Inte ljuga, inte svika, inte snacka skit bakom ryggen. Vara en bra kompis. Sen skadar det ju inte om man är snäll, rolig och omtänksam heller... Den värsta egenskapen får väl vara illojal dårå... :P



Det här var nog det längsta tjejsnack jag någonsin har skrivit!


Tävling


Lilija har, i samarbete med Raz, en tävling där du kan vinna en tavla med Johnny Depp!
Tavlan är endast målad för den här tävlingen så ingen annan har en likadan :)
Självklart är jag med i tävlingen & det hoppas jag du också är?
Kolla in tävlingen här för att delta du också. Lycka till!

Brukar inte vara med och tävla på bloggar så ofta men en tavla med Johnny kan man ju inte motstå ;P


License To Kill

Den här låten spelar vi på pianot :) Bra va? Kram från Agnes och Sofia


Christina-Aguilera-och-Marilyn-Monroe-stilen



Jag har bestämt mig vilken slags karaktär jag ska vara på dansuppvisningarna med Showcase i maj. Jag vet, det är långt kvar men jag längtar jättemycket :D Jag har iaf bestämt mig för 40-talslooken, det kommer bli grymt!


Checklista:
√ Röda läppar
√ Blonda lockar
√ Porslinsdockehud (mycket puder)
√ Massa svart eyeliner
√ Lösögonfransar
√ Mouche (eller hur det nu stavas)
√ Brunmålade ögonbryn
√ Klänning
√ Höga klackar (svårt att dansa i?)
√ Stora pärlörhängen

Scones

Bakade scones idag till mellanmål. Det var jättegott, så här får ni repectet :)

SCONES

        

16 stycken
Ungstemperatur 250°C
Gräddningstid ca 10 minuter

Du behöver:

8 dl vetemjöl
1 tsk salt
4 tsk bakpulver
100 g margarin/smör
3 dl mjölk/filmjölk

Så här gör du:

Sätt på ugnen. Blanda mjöl, slat och bakpulver i en bunke. Fördela fettet i mjölet med fingertopparna till en grynig massa. Tillsätt mjölk eller filmjölk och rör snabbt ihop degen. Dela degen i 2 eller 4 dekar och lägg dem på en smord plåt (du kan också ta smörpapper på plåten). Platta med mjölad hand ut varje del till en rund kaka. Skåra varje kaka korsvis i exempelvis 4 delar med en mjölad kniv. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min. Bryt isär kakorna och servera dem nygräddade.

Godmorgon!

Nu ska jag alldeles strax iväg till skolan men jag hinner blogga en liten kortis innan jag går. Idag ska vi ha företagspresentationer och lämna in våra jobbansökan. Ikväll ska jag på dans också :) Men nu ska jag skriva lite på min bok, haha... Jag kommer aldrig bli klar! Jodå. Puss och kram på er iaf och ha en bra dag!

Längtar till den 11 april klockan 19.30 i Globens annex. I ♥ U, KELLY!

Coldplay - Fix you



Den här låten är så jävla bra. Den ger mig rysningar och jag gråter på samma gång. Bara lyssna på texten...

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?


Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try
To fix you


Studiebesök på Sony BMG

Hej allihopa!

Idag var det ingen skola eftersom alla ska på studiebesök och jobba med sina företagspresentationer. Jag gick upp ganska sent, åt frukost och gjorde iordning mig och sen gick jag och Sofia hem till Rebecca för att börja med powerpointen. Vid halv tolv åt vi en jättegod lunch, köttbullsmackor och till efterrätt jättestora kanelbullar och varm choklad med vispgrädde och kanel :) Det var gott det! Sen rullade vi iväg (eftersom vi var så mätta och tjocka) till tunnelbanan och åkte in till stan. Vi gick runt lite på H&M en stund och sen klockan ett gick vi till Sony BMG:s kontor.

Vi fick vänta en stund innan Nina (hon som "guidade" oss) kom men det gick ingen nöd på oss. Vi dreglade över alla affischer och guldskivor med Darin <3 Sen när hon kom visade hon oss runt på det supercoola och moderna kontoret. Det var jättestort och fint :) Efter det gick vi till hennes kontor och ställde några frågor till henne och sen tog vi några kort på stället. Det var jätteroligt att vara där! Psst, vi såg Daniel i Idoljuryn ;) Sen åkte vi hem och gjorde färdigt vår presentation och kollade på några Darinklipp på YouTube. Han är så söt <3 Nu har jag precis skrivit klart mitt CV och personliga brev till imorgon och snart ska jag hem till Sofia för att kolla på Gossip girl. Det blir mysigt!

Good bye :) 

Ps. Glöm inte att kommentera inlägget nedanför! Jag blir jätteglad om du berättar vad du tycker om min blogg...

Vad tycker ni om min blogg?

Jag tänkte fråga er läsare (även om ni inte är så vansinnigt många :P) några frågor om min blogg. Jag tycker att det skulle vara kul att veta lite vad ni tycker, så svara gärna på frågorna (eller någon utav dem) här bland kommentarerna så blir jag jätteglad. Sen ska jag försöka göra bloggen bättre utifrån era kommentarer.

1. Vad är bra respektive dåligt med bloggen?

2. Vad vill du att jag skriver mer respektive mindre om?

3. Är det något annat som du vill tycka eller tänka till om angående min blogg?

Alla synpunkter är välkomna så kommentera NU :)

 


Min favoritkille Stan...



Det var ju längesen jag satte ut ett spel här på bloggen så här kommer ett av min favoritspel: Stan skates :) Man behöver inte tänka så mycket och det är ju rätt skönt ibland... Kram <3

Mys med familjen



Nu blir det popcorn och senaste James Bond-filmen: Casino Royal!
Vi ses imorgon, kram... <3

Melodifestivalen



Lyssna på låtarna HÄR!

Jag tycker Sanna Nielsens låt verkar väldigt bra :) Ikväll blir det mys med familjen framför teven och imorgon ska vi gå till kyrkan, hihi! Men nu ska jag snart äta lunch. Ha en trevlig lördag :D Puss!



UPDATE:



Grattis Sanna :) Jag tyckte faktiskt att det var rätt bidrag som vann (förlåt Julia!) men vilken chock att Carola och Andreas Johnsson inte gick till final. Aja, dem går säkert vidare via Andra chansen. Då ska jag rösta :) Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det gudstjänst i kyrkan, dans och hälsa på min nya kusin!

<3 Shopping <3

Idag var jag och Rebecca i Vällingby. Vi fixade prao, köpte lite saker och fikade på McD där vi träffade Elin! :)

Jag köpte:

  
♥ En parfym "Like me - pour femme", från H&M 19:50:-

      
♥ En svart och vit pyjamas (linne + trekvartbyxor), från H&M 149:-

Lite bilder från dagen:

              

Studiebesök på världens största skivbolag


Idag var jag i skolan som vanligt. Vi hade lite olika lektioner om prao, jobb m.m. Sen kom några gamla nior och berättade lite om prao och gymnasiet. Jag längtar verkligen till nian är slut! Det ska bli så himla skönt att vara klar med grundskolan liksom :) Och gymnasiet verkar mycket mer chill! Anyway, jag och Sofia och Rebecca har fixat studiebesök till på tisdag, och självklart blev det på Sveriges och världens största skivbolag, Sony BMG (Darins <3 skivbolag). Det ska bli jättekul även om vi bara ska vara där ungefär en halvtimme. Det ska bli jättekul faktiskt! Men nu ska jag ordna något till imorgon då det är Alla hjärtans dag <3

P & K 

Coolish...



Du och jag på konfalägret, Rebecca ;)

Tjejsnack v 7

ÄTA UTE

Ämnet kommer från Camilla Svensson


♥ Hur ofta äter du mat ute?
Asså om man räknar med typ McDonalds och sånt så är det ungefär två-fem gånger i månaden. Annars äter jag nästan aldrig på restaurang.

♥ Vad/vart äter du då helst?
Jag äter helst lite "lyx"mat på någon mysig restaurang! :)

♥ Vad har du på din favoritpizza?
ANANAS!! XD

♥ Provar du ofta nya ställen/maträtter, varför/varför inte?
Njaej, inte så ofta... Det är så dyrt!

♥ Går du ofta på café och fikar, vad?
Inte så jätteofta. Vad jag fikar? :S Det brukar oftast bli nån god bakelse, kaka, bulle eller glass på Montis <3


Tv-kväll

Andra Avenyn & American Idol




Restaurang i söndags




Igår var jag och familjen på restaurang Capri Due i Vasastan (där Sofia också var!) :) Det var jättemysigt där och jag åt supergod mat, pasta med olika skaldjur och glass, frukter, chokladsås m.m. till efterrätt! När vi skulle åka hem gick vi förbi mamma och pappas gamla lägenhet där jag bodde när jag var typ två år och så kollade vi på mitt gamla dagis! Det var roligt det :)

PRAO!

Hej alla :)

Vet ni en rolig sak? Jag kanske ska få praoa en dag på Svenska dagbladet! Jag är fett glad för det, jag har ju ringt runt till alla tidningar i hela världen typ... Men de andra dagarna ska jag i alla fall praoa på en bokhandel i Vällingby, så då får ni komma förbi och köpa massa böcker :) Det är ju ganska långt kvar ändå men jag längtar faktiskt lite. Man slipper ju skolan iaf, haha :P Idag har jag inga planer direkt, det kanske blir sova över + skräckis med polarna ikväll. Nu ska vi snart äta lunch, scrambled eggs, eller hur det nu stavas... Jag äter nästan aldrig frukost på helgen! Okej, det var inte så intressant. Jag kände bara att jag var tvungen att skriva nåt här. Och nu har jag gjort det så...

Hejdå!

Tjejsnack v 6

ASTRID LINDGREN

Ämnet kommer från Linda Johansson

♥ Har du läst mycket av Astrid Lindgrens böcker och/eller sett många av hennes filmer?
Ja, man har väl sett de flesta filmerna när man var liten och några Pippi Långstrump-böcker har jag läst :)

♥ Vilken/vilka favoriter har du?
Jag gillar Bröderna Lejonhjärta och Ronja Rövardotter, hihi. Fast alla karaktärer är väldigt söta!
♥ Vilken Astrid Lindgren-figur kan du absolut inte med?
Jag vet inte...
♥ Vem av Astrid Lindgren-figurerna är du mest lik?
Oj, ingen aning! Hm... Annika i Pippi, kanske :P
♥ Vem av Astrid Lindgren-figurerna skulle du vilja vara? Varför?
Jag skulle nog vilja vara typ Karlsson på taket, han verkar ha ett chill liv ;)


I skolan

(mobilbloggar)

Hej allihop!
Nu är jag i skolan. Snart ska vi gå matte... :( Det är ganska svårt tycker jag! Men nu måste jag sluta.
Hejdå!

Fettisdagen

Tjo!

Jag hinner inte berätta om skidresan till Romme just nu, men jag kan säga en sak: det var underbart! Idag är det fettis(semmel)dagen och det ska jag och mina polare sjävklart fira med semlor ;) Kanske ska vi hem till Sofia efter skolan och baka och på kvällen blir det Gossip girl <3 Ha en bra dag allihopa,

Agnes <3

Söndag

HEJ!

Vilken mysig snöig dag det är idag :) Jag vaknade vid halv tio och då gick jag upp och åt frukost. Sen läste jag lite i HP2 och sen så stack jag och pappa ut och sprang. Gud, vad trött jag blev X) Sen hade jag och pappa styrketräning och stretch. Snart kan jag gå ner i spagat igen, då sätter jag in ett foto på bloggen :D Nu ska jag duscha och käka lunch och sen ska jag och Jossa åka in till stan. Jag måste köpa den tredje Gossip girl-boken. Det är så skönt med busskort, för då kan man åka var som helst när som helst helt gratis! ;P Men nu ska jag gå...

PUSS!

I <3 stekarn

Det här är det roligaste du någonsin sett, jag lovar XD


Tjejsnack v 5

MÅENDE

♥ Hur mår du idag?
Jag mår ganska bra, men är väldigt trött och seg...
♥ När var du sjuk senast?
Kommer inte ihåg...
♥ Vad är det värsta i sjukdoms/skadeväg du provat på?
Provat på? Eh... det värsta är nog magsjuka när man spyr och så. Yuck.
♥ När hade du senast en riktig må-toppen-period?
Det var nog precis efter nyår och så. Återförening och ett nytt år = väldigt kul!
♥ Vad får dig att må bra?
Mina vänner! Roliga saker som händer, nya grejer, lov m.m.

Ny layout!

Nu är den härliga alla hjärtans dag-layouten här ;) Om du vill se alla mina layouter som jag har haft på bloggen kan du kika under kategorin "Layouter"!


00.00

NU ÄR DET LÖRDAG!
Puss & Kram

Presenter från min fest den 25/1

Jag fick:

En anteckningsbok

♥ Ett par örhängen

♥ Ett linne

♥ Ett halsband

♥ Ett suddgummi

♥ Mini-överstrykningspennor

Jag har säkert glömt någonting så påminn mig gärna!

Fredag

Heeej!

image626


Nu har jag inte skrivit på länge men vi har haft så himla mycket plugg så jag har helt enkelt inte hunnit... Men nu är jag tillbaka :) Idag fyllde min kära vän och kollega *skämt skämt* 14 år! Grattis och tusen pussar och kramar till dig <3 Du äger! Idag hade vi den fruktade deckarskrivningen. Jag hann som tur var skriva ner min historia på ungefär 1 timme och 45-50 minuter och jag skrev 34 sidor, hehe :P Men jag skrev väldigt stort och slarvigt, hoppas det går att läsa och att det går bra iaf... Efter lunchen fick vi kolla på film och sen hade vi styrketest på gympan. Det gick helt okej. Sista lektionen var franska och det var urtråkigt och urjobbigt som alltid. Man sitter bara där och längtar tills lektionen ska ta slut och man får gå hem och ha helg!

Efter skolan gick jag, Julia och Rebecca hem till Rebecca. Vi åt jättegod fruktsallad+glass till mellis och lasagne till middag. Sen sms:ade vi lite en stund, haha. Jag har äntligen skickat över 1000 sms på min mobil XD Sen var det showcase och Lottie blev bara liiite sur över att vi hade varit borta förra gången. Ooops... Sen övade vi lite på de nya danserna och fick prova olika kläder ur kostymförrådet. Det var fett kul! Nu har jag kollat på "Charlies änglar". Den var bra :)

God natt <3